standaard

Vind hier alle info over het Coronavirus

Op bevel van het ministerie blijven we vooralsog gesloten t/m 19 mei a.s.

Hopelijk neemt iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid door contact te vermijden bij milde klachten. Ook de zorgverleners, bedrijven en hun medewerkers hebben de steun nodig van iedereen. Wees solidair en help elkaar!

Wij vinden het in ieder geval mooi om te zien dat veel leden al druk bezig zijn met onze online trainingen en voedingsadviezen en dat er veel op een andere creatieve manier in conditie blijven.

FAQ i.v.m. Coronamaatregelen
 

Hoe lang blijven de Corpus Milon Clubs gesloten?

Vooralsnog zal de Corpus Milon Clubs vooralsnog gesloten zijn t/m 19 mei a.s. (wellicht gaan we eerder weer open) Corpus Milon Clubs zal haar leden per e-mail en social media informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.

Wat kan ik doen om fit te blijven?

Als Corpus lid willen we je graag ondersteuning bieden die je nodig hebt. We bieden je onze Fitsnack Workouts aan zodat je oefeningen/ workouts kunt doen om in shape te blijven. Maak een account aan via www.fitsnacks.tv. Volg daarin het stappenplan en na het activeren van de code : CMOLDFS2293 wordt het platvorm vrijgegeven. Gebruik als email je eigen email-adres.. Ook bieden we je toegang tot de LesMills-tool. Je hebt direct toegang tot ongeveer 100 (korte) workouts en oefeningen,zonder dat je zich hiervoor hoeft te registreren. KLIK HIER voor de toegang.

Kan ik mijn lidmaatschap tijdelijk stopzetten/bevriezen?

Helaas is het niet mogelijk je lidmaatschap tijdelijk stop te zetten of te bevriezen vanwege het coronavirus. Dezelfde huidige reguliere voorwaarden zijn van toepassing.

Wordt er een compensatie gegeven nu de Corpus Milon Clubs gesloten zijn?

Het lidmaatschapsgeld dat ik heb betaald voor de weken dat we waren gesloten (van 16 maart totdat we weer open gaan), kan worden verrekend als korting op mijn toekomstige lidmaatschapsgeld. Het bedrag wordt verspreid over 6 periodes. Ook zijn er veel mensen die kiezen voor "LOYALITEIT". Dat betekent dat je geen compensatie hoeft en je loyaal bent aan je club. Je krijgt bij terugkomst een GOODYBAG t.w.v. tenminste € 50,--. Je bent niet alleen LOYAAL aan je club maar je steunt tegelijkertijd de lokale ondernemers die het al moeilijk genoeg hebben in deze periode. De keuze kon je doorgeven in de enail die is verstuurd, maar uiteraard kun je telefonisch en bij de balie altijd je keuze doorgeven. Uiteraard waarderen we ontzettend dat je loyaal bent. Want we willen na de crisis immers bestaansrecht houden, en jullie allemaal weer van dienst kunnen zijn.

Wordt deze periode automatisch geïncasseerd?

Ja, deze periode wordt door Corpus Milon Clubs geïncasseerd ook al zijn wij gesloten. Natuurlijk zijn wij ons bewust van het feit dat je nu niet bij ons kan sporten. Wel geven we je voldoende alternatieven, om ook in deze periode fit te blijven. Desalniettemin bieden we je naast deze online mogelijkheden, ook een compensatie aan.

Zijn de Corpus Milon Clubs bereikbaar?

Op maandag, woensdag en vrijdag is Corpus telefonisch bereikbaar (0541-511280) van 9.00 tot 12.00 uur en per mail (ledensupport@corpusmilonclubs.nl). Wij doen ons uiterste best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

 


0739fb4c2b3a80bfcf5311973070b5c9.jpg

Dat we jullie op dit moment niet van dienst kunnen zijn,  komt voor alle medewerkers als een harde klap aan. Naast dat wij onze allergrootste passie niet kunnen uitvoeren, valt dit ons ook financieel erg zwaar.

Wij kiezen er dan ook bewust voor om jou te vragen om Corpus in deze moeilijke tijden te blijven steunen, de incasso gewoon te laten uitvoeren, zodat wij er alles aan kunnen doen om Corpus  straks open te houden. De beste manier hiervoor is door de uitstaande abonnementen in stand te houden. Alleen dan kunnen wij onze medewerkers blijven betalen, de vaste doorlopende kosten betalen en de club op het kwaliteitsniveau houden dat je van ons gewend bent.

We gaan ervan uit dat je net als de meeste leden ‘normaal’ lid blijft van onze club(s). Je hoeft daarvoor niets aan te geven bij de receptie.

Je loyaliteit wordt waanzinnig gewaardeerd met een Goodybag (bij terugkomst) met waardebonnen van lokale ondernemers met een totaalbedrag van tenminste € 50,--

Om je meer duidelijkheid en helderheid te geven over de situatie in de fitnessbranche  kun je kijken naar een kort filmpje waarin in het TV programma Kassa dit word uitgelegd.

Klik hier om het filmpje te bekijken…

LET OP! Iedere maandag, woensdag en vrijdag van 9.00- 12.00 uur staat een Mastertrainer telefonisch voor je klaar als je hem/haar "zomaar"even wil bellen. (we missen jullie ook) of als je vragen hebt over je lidmaatschap.

Corpus Milon Borne (074 - 8529100) | Corpus Milon Hengelo (074 - 3574640) | Corpus Milon Wierden (0546- 332600) | Corpus Milon Rijssen (0548 -740 010) Corpus Milon Nijverdal (0548 - 859330) | Corpus Milon Haaksbergen (053-4789334) |  Corpus Milon Tubbergen (0546-740010)

Namens het gehele team willen wij de wens uitspreken dat wij iedereen weer zo snel mogelijk hopen te ontmoeten in onze club en dat het jou in deze bijzondere situatie goed mag gaan!

Let goed op je gezondheid en die van uw medemens.

Het gehele team van Corpus Milon Clubs

Corona Update

Op bevel van het ministerie blijven we vooralsog gesloten t/m 19 mei a.s. ...

Lees meer

40% korting via bedrijfsfitness

Corpus Milon Clubs is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan....

Lees meer
Meer nieuws

Corona Update

Op bevel van het ministerie blijven we vooralsog gesloten t/m 19 mei a.s. ...

Lees meer

40% korting via bedrijfsfitness

Corpus Milon Clubs is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan....

Lees meer
Meer nieuws
 • VERSCHIL REGULIERE SPORTSCHOOL

  VERSCHIL REGULIERE SPORTSCHOOL

  Wat is het verschil met een reguliere sportschool?

  Lees meer
 • DE AFSLANK CHALLENGE

  DE AFSLANK CHALLENGE

  Hoeveel kg val jij af? Word je eigen voedingscoach! (in 6 weken)

  Lees meer
 • DE MILON CIRKEL

  DE MILON CIRKEL

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn?

  Lees meer