standaard

DE MILON CIRKEL

Waarom trainen met de Milon Cirkel?

 • De Milon Cirkel is leuk en je krijgt geen kans om je te vervelen. De training duurt slechts 35 minuten en je wisselt continu van toestel.
 • Dankzij de chipkaart worden de toestellen persoonlijk op jou afgesteld en train je volledig op je eigen niveau.
 • Omdat je zo efficiënt traint, hoef je voor een optimaal resultaat slechts twee maal per 10 dagen te trainen!
 • De Milon Cirkel stimuleert tot 15 maal meer vetverbranding dan een gewone fitnesstraining.
 • De unieke mogelijkheid van de Milon Cirkel om de spieren extra te belasten geeft 30% meer spieropbouw in slechts de helft van de tijd.
 • Je traint zeer veilig. De automatische instelling en de elektronische beveiliging van de toestellen zorgen ervoor dat je niets kan forceren of blesseren.


Altijd Persoonlijke Begeleiding

Natuurlijk train je bij Corpus Milon Clubs onder professionele begeleiding. Zo is er altijd minimaal één coach aanwezig om je te begeleiden, te motiveren en te stimuleren. Ook jouw virtuele coach, het display, geeft jou aanwijzingen zodat je de juiste beweging maakt op het juiste tempo. Het gaat hier dus eigenlijl om personal training maar dan betaalbaar!!

Milon-app

Bekijk je trainingsgegevens en resulaten altijd én overal met de Milon-app op je telefoon. Bekijk bijvoorbeeld je workout-plan en of je alle oefeningen correct uitvoert, bekijk je prestaties en vergelijk je training prestaties met anderen. Meer weten over de app? En waar je die kunt downloaden? Je Milon-coach vertelt je er graag meer over!

Milonizer

Alle toestellen ingesteld in 5 seconden. Goed trainen is een kwestie van de juiste instelling, de juiste instelling is een kwestie van 5 seconden met de Milonizer. De Milonizer is een unieke bodyscan die ervoor zorgt dat de Milon Trainer de Milon Cirkel toestellen binnen 5 seconden perfect instelt voor degene die erop gaat trainen. De innovatieve Milonizer is de perfecte aanvulling op het Milon Cirkel concept: simpel, veilig en effectief. Slechts een visuele check en de juiste bepaling van de weerstand is voldoende om leden optimaal te laten trainen.

Vraag jouw Gratis Proefweek aan!

Kom trainen met de Milon Cirkel bij Corpus Milon Clubs door gebruik te maken van een Gratis en vrijblijvende introductie en ontdek of deze vorm van Fitnessen bij jou past. Laat je gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

40% korting via bedrijfsfitness

Corpus Milon Clubs is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan....

Lees meer
Meer nieuws

40% korting via bedrijfsfitness

Corpus Milon Clubs is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan....

Lees meer
Meer nieuws
 • VERSCHIL REGULIERE SPORTSCHOOL

  VERSCHIL REGULIERE SPORTSCHOOL

  Wat is het verschil met een reguliere sportschool?

  Lees meer
 • DE AFSLANK CHALLENGE

  DE AFSLANK CHALLENGE

  Hoeveel kg val jij af? Word je eigen voedingscoach! (in 6 weken)

  Lees meer