standaard

Ervaringen bij Corpus Milon Clubs

Saskia Lucassen

Het moest maar eens gebeuren. De toestellen werden allemaal voor mij ingesteld; er werd goed uitgelegd wat de bedoeling was. Ik kon beginnen. 2x In de week deed ik de Milon Cirkel en daarnaast nog hardlopen. In het begin vond ik het behoorlijk zwaar, vooral de 4 minuten op de crosstrainer en fiets waren intensief. Maar naarmate de weken vorderden begon ik steeds meer uithoudingsvermogen en kracht te krijgen en ging het me steeds beter af. Ik ben beter met mijn voeding omgegaan nu na 6 maanden ben ik ruim 17 kg kwijt!  Wat fantastisch! Milon is een zeer goed doordacht programma. Je pakt al je grote spiergroepen en je bouwt kracht, conditie en uithoudings-vermogen op. Echt super. Ik zit nu in fase 3 en voel me fitter en zit beter in mijn vel dan ooit. Dankjewel voor de super begeleiding die ik heb gehad en nog steeds krijg!

En we gaan lekker door met Milonnen!

Peter Lutke Veldhuis

En dan opeens ben je vijftig, staat voor de spiegel en denkt: “dat is niet best”. Dus je wilt minder gewicht, meer spieren en fitter worden. Ik kwam in contact met  Milon Cirkel.

De accommodatie maakte meteen een moderne indruk en zoals later bleek een goed georganiseerde club. De instructie van de Milon Cirkel liep soepel  en professioneel. Ik ben inmiddels zo'n 4 maanden bezig. De afwisseling tussen kracht- en conditieapparaten zorgt ervoor dat het nooit saai is. De bekende gezichten die je treft tijdens de sessies maken het nog leuk ook.

Tijdens de derde minuut op de crosstrainer denk ik weleens: “f*ck Milon”. Maar als het er na 35 minuten op zit, voel je je moe maar voldaan. Inmiddels ben ik 5 kg lichter. Mijn lichaam voelt steviger aan en ben echt veel energieker. Na het douchen loop ik tevreden naar buiten en zeg tegen mij zelf: “Yes!  I feel like…. George Clooney, Barack Obama, Johnny Depp, Jeroen Pauw, Russel Crowe (all 50!)”

Corpus Milon Clubs

Margot Siebelink

Op 30 september ben ik begonnen met fase 1 van de Milontraining. Milon het zoveelste sport programma dat snel resultaat belooft! Je wordt slank, fit, mooi en gezond. Ja ja...

Dus redelijk sceptisch maar behoorlijk gemotiveerd ben ik met trainen begonnen. Gemotiveerd om gezondheidsredenen. Ik hoopte namelijk door af te vallen mijn bloeddruk te verlagen.

En nu 5 maanden later, minstens 8 kilo lichter, in fase 3 kan ik mijn ervaring delen met alle andere sporters en niet sporters. Mensen het was afzien in het begin! Vooral de crosstrainer vond ik akelig. Nu is de cirkel nog steeds een behoorlijke inspanning, maar een betere conditie, prachtig figuur en alle complimenten die ik krijg zijn de inspanningen  meer dan waard.  Geen dieet, speltbrood , groene thee of shakes.  Wel iets minder en vooral bewust eten heeft bijgedragen aan dit resultaat.

En of mijn bloeddruk al gedaald is? Zeerzeker. De Miloncirkel is wat mij betreft een echte aanwinst!

Ervaar het zelf: GRATIS Proefweek Milon!

Corpus Milon overtuigt je graag in een gratis week wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul onderstaand formulier in om de openingsdeal te claimen. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Let op: deze deal is tijdelijk en uitsluitend online voor een beperkt aantal personen.

 • * velden zijn verplicht.

Corpus Milon doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

 

De Beste Versie van Jezelf bij Corpus Milon Clubs

Geef je lichaam de aandacht die het verdient! Fitter & Gezonder in sle...

Lees meer

Openingstijden voorjaar

Lees meer
Meer nieuws

De Beste Versie van Jezelf bij Corpus Milon Clubs

Geef je lichaam de aandacht die het verdient! Fitter & Gezonder in sle...

Lees meer

Openingstijden voorjaar

Lees meer
Meer nieuws
 • VERSCHIL REGULIERE SPORTSCHOOL

  VERSCHIL REGULIERE SPORTSCHOOL

  Wat is het verschil met een reguliere sportschool?

  Lees meer
 • DE AFSLANK CHALLENGE

  DE AFSLANK CHALLENGE

  Hoeveel kg val jij af? Word je eigen voedingscoach! (in 6 weken)

  Lees meer
 • DE MILON CIRKEL

  DE MILON CIRKEL

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn?

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.